Izšla je revija Eko dežela: Naj občine 2018

5 novembra, 2018

Že četrto leto zapored smo v posebni izdaji revije Eko dežela – Občine razglasili rezultate anket projekta ‘Naj občina 2018’.

Občani so izbrali: Koper, Žalec in Dobrna

Med mestnimi občinami si je najvišjo oceno po mnenju anketirancev Eko dežele zaslužila Mestna občina Koper, med večjimi občinami (nad 10.000 prebivalcev) občina Žalec, med manjšimi pa občina Dobrna.

Skupaj lahko dosežemo spremembe na bolje

Občani so povedali svoje. Ravno iz filozofije, da lahko le skupaj dosežemo spremembe na bolje, se je začel naš projekt Naj občina. Letos, četrto leto zapored, v letu lokalnih volitev, smo ponosni, da smo dosegli tako velik odziv na vseh straneh – pri anketirancih, pri občinah in v drugih medijih. Želimo si, da bodo občani še bolj osveščeni, občine pa še bolj pripravljene poslušati svoje občane.

Lestvice, izjave občanov in komentarji občin

 

V reviji Eko dežela – Občine 2018 so objavljene lestvice za vsako od pet področij ter skupne zmagovalke in občine, ki so prejele najnižje skupne povprečne ocene – za vsako od treh kategorij po velikosti. Objavljeni sta tudi dodatni lestvici glede na delež pritrdilnih odgovorov na vprašanje »Ali so bile obljube iz zadnjega mandata izpolnjene?«. Lestvice so podkrepljene z izjavami občanov in komentarji občin.

 

Nazaj na kategorijo obcine.
(Visited 380 times, 1 visits today)