Družinski hotel Tripič – v vencu Alp, naravni in kulturni dediščini

8 januarja, 2018

Družinski hotel Tripič se nahaja v Bohinjski Bistrici, ob poti, ki pelje proti Sorici in Tolminu. 20 km od Blejskega jezera in 6 km od Bohinjskega jezera.

Manjši družinski hotel s 50 ležišči v dvoposteljnih in povezanih družinskih sobah, gostom nudijo nočitev z zajtrkom, pol ali polni penzion.

V konferenčni dvorani poleg seminarjev, ki jih organizirajo podjetja, gostijo tudi udeležence mednarodnih srečanj.

Poleg ustnih informacij prodajajo planinske, pohodniške in kolesarske karte okolice, izposojajo kolesa in pohodniško opremo. V sodelovanju z športnimi agencijami v Bohinju pripravljajo pohodniške in kolesarske pakete. Nekaj le- teh bodo cenjeni gostje našli na njihovi spletni strani www.hotel-tripic.si ali pa naj pošljejo povpraševanje preko elektronske pošte na info@hotel-tripic.si.

V veliki meri sodelujejo z okolico in svojim gostom omogočajo razne ugodnosti in popuste: popust ob vstopu v Vodni park Bohinj, ki je od hotela oddaljen le 80 m, popuste pri nakupu smučarskih kart na smučišču Vogel, ki je oddaljeno le 10 km, na smučišču Soriška planina, ki je oddaljeno 14 km, ob izposoji smučarske opreme in smučarski šoli.

V sklopu njihove hiše imajo tudi veliko a la-carte restavracijo, v kateri goste razvajajo z domačimi bohinjskimi jedmi, kot so na primer telečja obara z ajdovimi žganci, bohinjski ajdovi krapi polnjeni s proseno kašo, skutne štruklje, bohinjski sir mohant, kmečki krožnik, pečenica in krvavica s kislim zeljem, jedi iz divjačine, vegetarijanske jedi, odlične pice in še in še. Njihovi kuharski mojstri se radi poigravajo s sezonskimi jedmi, zato v poletnih mesecih postrežejo tudi z jedmi iz gob, gozdnimi borovnicami, jagodami in še s čim. Seveda pa poskrbijo tudi za pravo harmonijo med hrano in pijačo z aperitivi in vrhunskimi slovenskimi vini.

Gostilna je odprta vse dni v tednu, zato goste vljudno vabijo na obisk vse od 8. zjutraj do 11. zvečer.

restavracija_05M_web

V restavracijah imajo prostora za do 150 gostov naenkrat, zato na kosila, večerje in praznovanja sprejemajo tudi večje skupine.

Prisrčno vabljeni v družinski hotel Tripič z restavracijo in picerijo Tripič v Bohinjsko Bistrico, v Bohinj, kjer se bodo potrudili ustreči vašim željam in poskrbeti za vsa vaša čutila!


logo fb

www.hotel-tripic.si

info@hotel-tripic.si.

+386 (0)4 828 0 120

(Visited 88 times, 1 visits today)